Öltözködjünk

Katalin hercegné komoly konkurenciát kapott

Beindult a Meghan-effektus!

A brit királyi család elsőszámú stílusikonja jelenleg Katalin hercegné, de Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle „érkezésével” a helyzet már nem lesz ennyire egyértelmű. 

 Hétfőn, az eljegyzés bejelentését követő első közös szereplésükön Meghan Markle egy üvegzöld P.A.R.O.S.H ruhát, Aquazzura tűsarkút, valamint egy fehér kabátot viselt, a kanadai Line The Labeltől. Ez utóbbi ruhadarab akkor sikert aratott, hogy gyakorlatilag megrohamozták érte a márka weboldalát, mely a hatalmas terheléstől össze is omlott. Midezt úgy, hogy a kabátot online nem is árulják.

Getty

Az utóbbi években Katalin hercegné ruháinak és kiegészítőinek esetében volt jellemző, hogy még az utánzataikat is hisztérikusan elkapkodták a vásárlók az üzletekből. A jelenség a Katalin-effektus nevet kapta. Mivel pedig Harry herceg jegyesének kabátja hasonló érdeklődést váltott ki, a sajtó máris a Meghan-effektust emlegeti. A legkevésbé sem alaptalanul. 

Getty

Azt is tudjuk már, hogy Harry herceg egy saját tervezésű jegygyűrűvel kérte meg meghan Markle kezét. Valószínűleg napok kérdése, és ennek az ékszernek a másolatai is megjelennek majd a boltokban, épp úgy, ahogy Katalin hercegné eljegyzési gyűrűjének esetében történt.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top