Otthon

Tavaly május óta sem kell senkinek Cyndi Lauper eladó háza

Az énekesnő és férje New Yorkba költöztek, fiuk pedig főiskolára ment, így már nincs szükségük a házra.

Tavaly május óta árulja connecticuti házát Cyndi Lauper. A 360 négyzetméteres ház 1975-ben épült. Az énekesnő és férje, Dave Thornton 1986-ban vásárolták meg az ingatlant, és évtizedeken át éltek itt fiukkal, Declannel. Mivel azonban a fiú már felnőtt, és főiskolára ment, Lauper és férje pedig már New Yorkban él, úgy döntöttek, megválnak a háztól.

Az épületet Cyndi Lauper a saját ízlése szerint újíttatta fel, és rendezte be. Három hálószoba, négy fürdőszoba, kandallós nappali és hall, tágas konyha és hangstúdió is található benne. Tartozik hozzá egy úszómedence, valamint egy vendégház is.

Megnézem
Összes kép (11)

Az ingatlant eredetileg 1,25 millió dollárért, azaz közel 300 millió forintért hirdették meg, ám annak ellenére, hogy sokan érdeklődtek iránta, egyelőre nem kelt el. Lauperék így engedtek az árból, jelenleg 804 625 dollárért, vagyis nagyjából 193 millió forintért vásárolható meg az ingatlan.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top