Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Otthon

A tökéletesen terített asztal 3 aranyszabálya

A tökéletesen megterített asztal etikettjét kevesen tudják jól.

Te tudod, hogy melyik oldalra kell a villát tenni? Na és a poharat? Kevesen vannak, akik mindent jó helyre tesznek az asztalon, ezért hoztunk egy kis gyorstalpalót, hogy tökéletesen terített asztallal várd a családot és a barátokat az elkövetkezőkben. 

Előkészületek

A vendéget mindig megnyugtatja a tiszta és rendezett asztal látványa, mert így elhiszi, hogy a hamarosan odaérkező étel valószínűleg jó lesz. Mielőtt még az evőeszközöket és a tányérokat feltennéd, helyezd el a székeket az asztal körül egyenletesen. Ha nem használsz asztalterítőt, helyezz el tányéralátéteket.

Hello! Hope you’ve all had a good Monday? Thank you so much for all the love for my previous post 🙏🏻 . We just got home from visiting family for the weekend. We had lovely time and the new puppy was just beyond gorgeous ❤️ I have no plans for the evening, but will hopefully go to bed early 💤 . Enjoy your evening 😘 . #instakitchen #kitcheninspo . . . . #diningtable #kitchendecor #instahomes #interior444 #housebeautiful #sodomino #designinspiration #nordicminimalism #interiorblogger #interiorstyle #interiorandhome #mycovetedhome #myhome2inspire #interiormilk #mynordicroom #interiorforyou #interiordecor #pocketofmyhome #styleathome #diy_guro #nordiskehjem #apartmenttherapy #howyouhome #boligdrøm #interiorwarrior #interiorforinspo #roomforinspo

interior & product styling (@shnordic) által megosztott bejegyzés,

Evőeszközök

Ha az alapok megvannak, akkor jöhetnek az evőeszközök. Mindig kívülről befelé haladunk, ahogy sorban használni fogjuk őket az egyes fogásoknál.  Az összes kést és a kanalakat is a tányér jobb oldalára kell helyezni, a villákat pedig balra. Ellenőrizd, hogy tiszták-e, nem annyira vonzó, ha foltos valamelyik.

Poharak

A poharakat a készülődés legvégén helyezzük el az asztalon, hogy ne porosodjanak be addig sem. A borospoharakat a tányér fölé, jobb oldalra helyezzük, a vizeset pedig balra. Most már jöhet a szórakozás!

House Beautiful

Címlap

top