Otthon

7 fengsujalapelv, amit érdemes követni

Ha hiszel benne, ha nem, a fengsuj által hirdetett harmónia és rend a te otthonodnak sem árt meg.

Lehet, hogy már évek óta a fengsuj szerint rendezed be az otthonod anélkül, hogy tudnál róla, vagy érdekelne. Persze még így is kevés lakás van, ahol minden ennek megfelelően lenne kialakítva. Annak, aki hisz ebben, és érdekli, adunk néhány fontos tippet, mi az, amire mindenképpen érdemes odafigyelni. 

1. Sose helyezz tükröt a bejárati ajtóval szembe

Bármilyen, a fengsuj szerint jó energia, amely a küszöbön érkezik, azonnal visszahúzódik.

2. Soha legyen a hálószoba a garázs felett

A garázsok súlyos, kaotikus energiákkal rendelkeznek, az pedig az utolsó dolog, amit érezni akarsz, amikor pihenni szeretnél.

3. Kezeld a tűzhelyed úgy, mint a legértékesebb birtokod

A tűzhely a fengsujban a pénzszerzés szimbóluma. Jó szerencsét hoznak és bevonzzák a jólétet, ezért mindig tartsd tisztán és zsírmentesen a tűzhelyed.

4. Ne legyen elektronikus eszköz a hálóban

Nagyon nem a pihenés malmára hajtja a vizet. Ha lefekszel aludni, hagyd kint a mobilod és a gépedet is, ebben a helyiségben a nyugalom domináljon.

5. Rakj rendet a bejáratnál

A rendetlenség rendkívül pusztító, még akkor is, ha egyáltalán nem hiszel a fengsujban. Tegyél fel akasztókat, állíts az előszobába egy szekrényt, de semmi nagy dolog ne legyen elöl.

6. Tartsd tisztán a konyhai asztalt

Ez a csomópont képviseli a családot és a szeretetet. Azt akarjuk, hogy az emberek körbeüljék, és jól érezzék itt magukat. Tartsd tisztán és rendben emiatt.

7. Zárd be a mellékhelyiségek ajtóit, amikor nincsenek használatban

A fürdőszoba energiája nem a legjobb, főleg bizonyos tevékenységek után. Ne akard, hogy ez a energia ott lebegjen mindehol az otthonodban.

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top