Otthon

Újszülött érkezését még nem jelentette be senki úgy, mint ez a család

Egyedi módját választotta egy dinoszauruszkedvelő család annak, hogy bejelentse következő gyermekük születését. Mindannyian dinoszauruszjelmezt húztak, és körbeálltak egy tojást.

A prehisztorikus időkért rajongó szülők, Nicole és Daniel Berkley a texasi Aubrey-ben élnek négy gyermekükkel, a 10 éves Myleigh-vel, a 6 éves Montanával, az ötéves Lane-nel, és a 4 éves Hannah-val. Mindannyian T-Rex jelmezbe bújtak, hogy így jelentsék be az ötödik gyermek születését, aki várhatóan 2019 áprilisában érkezik majd. Az újszülöttet a fotókon egy tojás szimbolizálta, rajta a baba ultrahangképével.

„Ő lesz az ötödik gyerekünk, úgyhogy azt hiszem, túl vagyunk már a cuki családi fotókon – mondta Nicole Berkley, hozzátéve, hogy a családban mindenki nagy rajongója a Jurassic Parknak. – Olyan dolgot akartam, ami nagyon aranyos és nagyon vicces lesz, és illik a hozzánk, így ez tökéletes volt.”

Az anya a Good Morning Americának elárulta, hogy ez a terhesség különleges, mert az újszülöttjük szivárványbaba lesz, mivel a pár februárban élt át egy vetélést. „Az első napokban annyira ideges voltam. Nehéz nem izgulni, különösen egy vetélés után – mondta Nicole– De amint elmentünk az orvoshoz, és megláttuk az ultrahangon, és hallottuk a szívverését, megnyugodtunk. Minden rendben van.”

S hogy szögre akasztják-e a dinójelmezeket? Egy ideig. Nicole ugyanis azt tervezi, hogy majd a baba nemét bejelentő, babaváró partira is becsempészi a dinoszauruszokat.

ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top