nlc.hu
Otthon

Így reagáltak a gyerekek, mikor megtudták, hogy testvérük lesz

Így reagáltak az édesanyai gyermekei miután megtudták, hogy várandós

Egy édesanya levideózta, ahogyan bejelenti fiainak, hogy újra várandós. Mint később elmondta, ez volt élete legszebb napja.
Így reagált egy édesanya két gyermeke miután megtudták, hogy várandós

Egy új kisbaba érkezésének bejelentése nem mindig egyszerű, különösen akkor, ha már vannak testvérei. Rengeteg olyan videó kering a neten, ahol például a baba nemének bejelentése után – vagy szimplán az érkezésének bejelentésekor – néhány “nagy testvér” zokogásban tört ki (és persze nem feltétlen jó értelemben), megint mások pedig kitörő lelkesedéssel fogadták a hírt. Röviden az érkezést nem egyszerű közölni, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy hogyan reagálhatnak majd a nagyobb gyermekeink. 

Egy édesanya azonban nemrég közzétett egy videót, amiben felvette két fiának reakcióját. Elmondása alapján ez volt életének egyik legszebb napja.

A videón jól látható, amint a két fiú kezébe nyújtotta a becsomagolt terhességi tesztet. A fiúk rögtön felpattantak a kanapéról, majd egyikük a kezébe temette a fejét és zokogásban tört ki, ám ezúttal ezek a boldogság jelei voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top