Otthon

Ennél ausztrálabb karácsonyfát elképzelni sem lehet

Kígyók levedlett bőrével dekorálta ki karácsonyfáját egy ausztrál pár, akik élnek-halnak a veszélyes hüllőkért, és egyedi karácsonyfát szerettek volna. Sikerült.

Már itt toporog a karácsony a sarkon, sok helyen már állnak a karácsonyfák, egy ausztrál pár viszont úgy döntött, idén valami eredeti karácsonyi dekorációval rukkolnak elő. Jól jött, hogy több mérges kígyót is tartanak otthon, ugyanis a 27 éves Lauren Rose és párja, a 28 éves Stewart Lalor kígyómániások. Így nem meglepő, hogy 36 kígyójuk van, köztük pitonok, és több mint egy tucat a világ legerősebb mérgű fajtáiból.

Merry hiss-mas: Australian couple decorate christmas tree with snake skins - Storytrender

With Christmas just around the corner, Lauren Rose, 27, and her snake-catcher partner Stewart Lalor, 28, wanted to do something 'a little bit different' to celebrate the holiday and showcase their passion for snakes.

Egész évben gyűjtögették a levedlett kígyóbőröket, hogy karácsonykor azokkal díszíthessék fel karácsonyfájukat. Lauren szerint szerettek volna valami vicceset és furcsát csinálni idén karácsonykor, így jutott eszükbe, hogy szerpentin helyett kígyóbőrökkel aggatják tele a karácsonyfát. „Ez egyesek szerint őrültség, de én nagyon szeretem a hüllőket, és miért is ne tegyük őket az ünnep részévé?!” – mondta a fiatal nő.

„Vannak, akik kutyás dolgokat aggatnak a fára, mi kígyósokat. Ez tükrözi azt, hogy milyenek is vagyunk. Ez csak egy módja annak, hogy tiszteljük kígyóinkat karácsonykor. Nagyon szeretjük őket” – árulta el a séfként dolgozó Lauren.

Story Tender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top