nlc.hu
Otthon

Sztárok karácsonyi díszben pompázó otthonai

Sztárok karácsonya akkor és most: így néz ki Elvis és Jennifer Lopez feldíszített otthona

Jó látni, hogy a sztárok is csak emberek: ha itt a karácsony, Heidi Klumék melegítőben kucorodnak össze a kanapén, Judi Dench pedig zoknit kötöget. Persze nem mindenki teheti meg, hogy 4 méteres karácsonyfát állítson a lakásában, mint Jessica Simpson vagy Larry King.

Ha sikerült feldíszíteni a fát, tuti lövök egy képet! Muszáj megmutatnom, hogy igen, nekünk is van karácsonyfánk! Igen, én is kiástam a pincéből a díszeket, kifaragtam a talpát (egy steak késsel, hangos káromkodások kíséretében), és igen, nekem is szétszúrta a kezemet, a gyantától ragad a nadrágom is, DE… ha áll a fa, akkor gyakorlatilag készen vagyunk. Onnan már simán el lehet égetni a bejglit, elfelejteni valakinek az ajándékát vagy felrakni a legborzalmasabb karácsonyi válogatásunkat.

Szerencsére a karácsonyi fotókra már elszáll minden bosszúság, és úgy pózolunk a csúnyapulcsiban, ahogy a nagy sztárok az Instagramon. Ha a te fantáziádat is izgatja, hogy néz ki mindez Heidi Klumnál, Jennifer Lopeznél, Marilyn Monroe-nál vagy Tom Jonesnál, akkor ez a galéria neked készült!

Gwen Stefani
Megnézem
Összes kép (30)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top