Otthon

Bekamerázta hálóját, hogy rájöjjön, miért alszik rosszul – megdöbbentő, amit tapasztalt

A nő először arra gyanakodott, hogy kutyája miatt alszik rosszul, a felvételek azonban megmutatták, mi az igazság.
hétvége pihenés alvás ágy

Kristin Wolf öt éve él együtt kutyájával Fenway-jel, ritka, hogy külön aludnának. A labrador-pitbull keverék szeret odabújni gazdájához, aki biztonságban érzi magát kutyája közelében. Abban azonban nem volt teljesen biztos, hogy alvás szempontjából a legjobb ötlet, ha megosztja ágyát kedvencével.

Kristin viszont nem akarta hibáztatni a szegény Fenway-t nyugtalan alvásáért, ha esetleg nem is kutyája a hibás, ezért úgy döntött, utánajár az igazságnak. Vásárolt egy biztonsági kamerát, és elhelyezte a hálószobájában. A gyanútlan eb nem is sejtette, hogy minden éjszakai mozdulatát videófelvétel rögzíti.

Amikor a rosszul alvó gazdi megnézte a videót másnap reggel, meglepve látta, hogy Fenway egészen nyugodt éjszaka, és tulajdonképpen ő zavarja a kutyát alvás közben. Mivel sokat mozog álmában, Fenway pedig közel szeretne bújni hozzá, így kutyája csak őt követi mocorgás közben.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top