Otthon

Álomszép vendégszoba 5 nap alatt

Az „elkövetőt” ezennel megszavazzuk a lakásfelújítás királynőjének.

Dunát lehet rekeszteni a pinterestes lakásfelújítás előtte-utána fotókkal, és ezeket nézegetni egészen csodálatos (időrabló bűnös kis hétköznapi öröm). Ha viszont belegondolunk, hogy egy-egy drámaibb átváltozás mögött mennyi idő és energia rejlik, máris lefagy a mosoly az arcunkról.

Ha csak az idő és a pénz az a tényező, ami visszatart téged, hogy belevágj egy frankó kis otthonátalakításba, akkor Leanne Lim-Walker sztoriját biztosan inspirálónak találod majd.

Az egykori divatfotós, blogger, youtuber 5 nap alatt rittyentett álomszép vendégszobát, ráadásul fillérekből. Az apropó a harmincadik születésnapja volt, és az azzal járó vendégsereg. Úgy gondolta, ha már úgyis lakásfelújításban van éppen, mégsem szeretné barátait felfújható matracon elszállásolni, inkább gyorsan összeránt egy jó kis vendégszobát nekik.

Az eredmény elég látványos lett:

(Fotó: instagram.com/leannelimwalkerhome)

Leanne ugyanakkor hangsúlyozza: nem érdemes hinni a gyors és pofonegyszerű megoldásokkal kecsegtető cikkeknek. Ha belevágsz egy felújításba, az mindig nagy macera. „A szuper előtte-utána fotó neked csak egy kattintás, de nekem öt nap vért, verítéket és könnyeket jelentett” – írta Instagramján. YouTube-videójában pedig részletesen elmondja, hogyan zajlott a nagy átalakítás.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top