Otthon

Luxuslakásban raboskodik a Viking Sigyn kapitánya Budapesten

Ráadásul nem is egyedül...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hét elején jogerősen is bűnügyi felügyelet alá helyezték a Viking Sigyn kapitányát. A 64 éves ukrán férfi nem hagyhatja el kijelölt budapesti lakcímét, és nyomkövetőt kell viselnie, de nem akármilyen ingatlanban raboskodik. A kapitány ugyanis havonta 350 ezer forintért bérel egy luxuslakást Budapest belvárosában, a Parlament közelében. A műemléki épületet pár éve újították fel, olyan, akár egy villa.

viking sigyn kapitány jurij c

Viking Sigyn szállodahajó ukrán kapitánya a Budai Központi Kerületi Bíróság Nyomozási Bírói Csoport Fő utcai épületének folyosóján (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Jurij C. ráadásul nem is egyedül tengeti a napjait, ugyanis sajtóértesülések szerint a felesége is Magyarországra jön, és ő is beköltözik a lakásba.

A Viking Sigyn ukrán kapitányát halálos tömegszerencsétlenséget okozó, gondatlanságból elkövetett veszélyeztetéssel és 35 rendbeli segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják.
via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top