Otthon

Karácsonyi díszbe borult házak, amiktől dobsz egy hátast

Vannak, akik külön sportot űznek abból, hogy úgy feldíszítsék otthonukat, hogy azt mindenki észrevegye. Te mennyire tolerálod a fényárban úszó házakat? Most olyanokat mutatunk, amiktől lehidalsz!

Külföldön néhány háztulajdonos már hónapokkal előbb megtervezi és beszerezi a karácsonyi fényeit, hogy amikor eljön az első adventi hétvége, felkapcsolja, elkápráztatva velük a szomszédokat és a környéket. Biztos te is ismersz olyan szomszédot, ahol az egész udvar ki van világítva, minden bokor mellett lapul egy karácsonyi figura, ami világít, és az összes teraszon, lépcsőn és még a háztetőn is fut egy-egy hosszú égősor, ami ezerrel villog.

Karácsonykor a fényeknek élünk, hiszen hamar lenyugszik a nap, és a korai sötétségben egy kis meghittséget és fényt visznek az életünkbe a kivilágított otthonok és ablakok. Mi most olyan házakat hoztunk, ahol rendesen megadták a módját a díszkivilágításnak. Hogy ez mennyire menő, trendi vagy éppen idegesítő, azt mindenkinek szíve joga eldönteni. 

 

View this post on Instagram

American royalty 🇺🇸 👑

A post shared by Lily (@lillianwyse) on

 

View this post on Instagram

#christmaslights

A post shared by Sholpan Nurgalieva (@s11041978) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top