nlc.hu
Otthon
Majdnem agyonnyomott valakit a kanapé, amit egy ablakból dobtak ki Budapesten

Majdnem agyonnyomott valakit a kanapé, amit egy ablakból dobtak ki Budapesten

„Középkori” helyzet kezd eluralkodni a kerületben, egyre többen használják az ablakukat arra, hogy megváljanak a szemetüktől...

Egyre többen válnak meg szemetüktől nem a hagyományos úton a 15. kerületben – ma éjjel valaki egy komplett kanapét hajított ki az emeleti ablakán, amiből majdnem tragédia lett.

Képünk illusztráció (Forrás: Getty Images)

„Innen is gratulálok annak a baromnak, aki éjjel fél 2-kor kanapét (majd egyéb bútorokat, ahogy hallom) dob ki az EMELETI ablakból az Erdőkerülő 12-ben. Pár méterre voltam a kutyáimmal, ha előtte nem állok meg épp rágyújtani, pont ránk esik. A szívem megállt, ahogy először csak látom, hogy zuhan ki valami, majd hatalmasat csattan” – írták ki az Újpalotai csevegő Facebook-oldalra az elképesztő esetet.

A 15. kerületi Itt lakunk portál szerint mostanában sok mindent kihajigálnak az ablakon az újpalotai lakók, bár ezidáig kisebb darabok – ételmaradék, cigi – hullottak a járókelők fejére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top