Otthon

Karantén gyerekekkel: ezt az ötletet minden anyukának érdemes követnie

De persze gyerekek nélkül is sokkal könnyebb így kibírni a négy fal között.

Az önkéntes házi karantén különösen a legkisebbek számára megterhelő, hiszen nekik még nehéz elmagyaráznunk, miért kell otthon maradni. Életük fenekestül felfordult, nem járhatnak óvodába, iskolába, és saját kis barátaikat, rokonaikat sem látogathatják meg. Katie Eborall édesanya azonban feldobta gyerekei hangulatát remek ötletével, egy mágikus befőttel.

Karantén gyerekekkel: Ezt az ötletet minden anyukának érdemes követnie. Forrás: Facebook, Katie Eborall

Karantén gyerekekkel: Ezt az ötletet minden anyukának érdemes követnie. Forrás: Facebook, Katie Eborall

Katie és férje két gyerekükkel, az ötéves Max-szel és a kétéves Evie-vel vannak jelenleg házi karanténban. Ötletük, a varázsbefőtt a többi szülő körében is népszerűnek bizonyult, amikor megosztották közösségi oldalukon. „Minden alkalommal, amikor azt kívánjuk, bárcsak csinálhatnánk valamit, amit nem lehet, vagy elmehetnénk valahová, valakihez, a kívánságot leírjuk egy papírra, és betesszük az üvegbe” – mondja az anyuka.

Mikor pedig vége lesz a karanténnak, előveszik a befőttet, és szépen sorra megvalósítják a kívánságokat, ahogy az a bakancslistáknál szokás. „Jó arra gondolni, hogy mikor visszatérünk végre a normális életünkhöz, néhány igazán szép tervet valósíthatunk meg” – teszi hozzá Katie.

Mi kedvet kaptunk az ötlethez, és ti?

(Mirror)

További cikkeink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top