Otthon

Már e-mail címre is fizethetjük gáz- és villanyszámláinkat

Újfajta számlafizetési megoldásról számolt be a Nemzeti Közművek (NKM): mostantól nemcsak bankszámlára, hanem a másodlagos azonosítóként szolgáló e-mail címekre is fizethetjük gáz- és villanyszámláinkat.

Két e-mail cím, amit jobb lesz, ha megjegyzünk a közeljövőben: gazszamla@nemzetikozmuvek.hu és villanyszamla@nemzetikozmuvek.hu. Mostantól ugyanis nem kell mindig megkeresnünk azokat a bankszámlaszámokat, melyekre utalni szeretnénk az aktuális gáz- és villanyszámláinkat, hanem elég, ha a másodlagos azonosítóként szolgáló mail címeket beírjuk a netbank felületünkön, és már indulhat is az utalás – írta meg a napi.hu az MTI híre alapján.

Számla

Számlafizetés (fotó: Stock-up/Shopify Partners)

Nem kell megijedni azoknak sem, akik ragaszkodnak a jó öreg bankszámlaszámokhoz és a hagyományos utaláshoz sem: ez a kapu továbbra is nyitva áll. A fejlődés szerelmeseinek további számlafizetési lehetőséget is biztosít a szolgáltató: az NKM Földgázapp, illetve az NKM Áramapp esetében regisztráció után azonnal láthatjuk a kifizetendő gáz- és villanyszámláinkat, amiket az applikáción keresztül azonnal be is fizethetünk.

Merülj el a számlák világában nálunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top