nlc.hu
Otthon

M3 metróvonal felújítás

Bedugul a belváros a 3-as metró felújítása miatt, mutatjuk, hol

Útszűkületekre, részleges sávlezárásokra, forgalomterelésekre és sebességkorlátozásokra kell számítani november 6-ig ezeken a belvárosi helyeken.

A 3-as metró feújítása miatt tszűkületekre, részleges sávlezárásokra, forgalomterelésekre és sebességkorlátozásokra kell számítani 2020. szeptember 28. – november 6. között a Váci úton, Bajcsy-Zsilinszky úton, Károly körúton, Múzeum körúton, Üllői úton. A forgalomkorlátozásokkal járó munkavégzések során a felszíni autóbuszos pótlás biztosításához szükséges infrastruktúra kiépítése történik, több szakaszban és helyszínen, az M3 metróvonal középső, Lehel tér – Nagyvárad tér közötti szakaszának felújításához kapcsolódóan.

Forgalomkorlátozás az M3 metró felújítása miatt

Az Astoria aluljáró látképe, szemben a metró bejárat, kétoldalt BKK jegyautomatákkal (Fotó: MTVA / Bizományosi / Róka László)

 
A Múzeum Körúton, az Astoria Hotel előtt 2020. október 05. – október 09. között a forgalmirend-változások az alábbiak szerint alakulnak:

  • A külső sávban munkaterület-lehatárolás miatt megszűnik a közlekedés, a kerékpársáv közvetlenül a munkaterület mellett halad sávelhúzással.
  • A belső egyenesen haladó forgalmi sávot a korlátozás nem érinti, a megszokott módon használhatóak maradnak. Kérjük, fokozottan figyeljenek az érintett szakaszon történő közlekedés során, és kísérjék figyelemmel a tájékoztatást!

(MTI)

Még több hírünk a fővárosból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top