Otthon

A pink 12 árnyalata – ilyen lakást még nem láttunk

A Madridban található lakás olyan, mintha egy cukorkaszínű álomba csöppenne az ember.

Ha monokromatikus enteriőrről van szó, a többségnek nyilván fekete-fehér színekkel berendezett lakások jutnak az eszébe. A Patricia Bustos Studios munkatársai is tudták ezt, épp ezért úgy döntöttek, kissé megreformálják az irányzatot. A tervezők álmodtak egy merészet, és a rózsaszín 12 árnyalatát használva rendeztek be egy bérelhető madridi lakást. Az eredmény pedig kész esztétikai őrület lett – nem mi mondjuk ezt, hanem az alkotók.

Bár az ötlet elég merész, a sikere így is hatalmas. A lakberendezők persze gondoltak arra, hogy az ide belépők ne fulladjanak bele a szirupba, így aztán gazdag díszítés helyett inkább a minimalista stílus mellett tették le a garast, a fényekkel és a textúrákkal igyekeztek játszani.

Azért megnyugtathatunk mindenkit: nem minden rózsaszín a lakásban. A zöld növények és a konyhabútor kékjei például egészen üdítően hatnak a cukorkaszínű közegben.

Különleges szálláshelyek a világban:

Forrás: My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top