nlc.hu
Otthon

Kijárós macska

Nyomkövetőt rakott a macskájára, kiderült: 5 házban is jár egy nap a cica

De pontban 5-re már otthon van.

Elgondolkodtál azon, hogy a kijárós macskád merre merészkedik, amikor elhagyja a házat? Az ír Aoife McAleer elhatározta, megtudja, mit csinál macskája, Jagger, amikor végigsétál a környéken, ezért vett egy gallért GPS nyomonkövetővel, és rátette a cicára. Bár az eszköz arra is kiváló volt, hogy nyomon kövesse szőrös barátját, nehogy felszívódjon, egészen váratlan információkat is közölt.

nyomkövetőt szerelt a macskájára

Forrás: TikTok

Kiderült, hogy Jagger túl okos ahhoz, hogy csupán egy gazdi jóindulatára és jutalomfalatjaira bízza magát, és 24 óra alatt körülbelül 5 házat látogatott meg útközben.

Jagger kalandjai tehát a nyakörv segítségével lelepleződtek, sőt közzé is tették a TikTokon a felvételt. Aoife másik macskáját, Cookie-t is lenyomozta ezzel a módszerrel, ő sokkal hűségesebbnek tűnt, mint barátja.

A gazdi azt mondja, szerencsére a környék biztonságos, így nem kell aggódnia a kóborló Jagger miatt. Ráadásul a cica pontban 5-kor már otthon van.

(via)

Cicahíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top