nlc.hu
Otthon

Eta néni most nem vár vendégeket

Szomorú: Eta néni ragyogó karácsonyi háza idén nem vár látogatókat

Eta néni valóságos legendává vált Dabason és környékén a fényárban úszó karácsonyi házával, csakhogy idén a járványhelyzet miatt arra kéri az embereket, ne menjenek el hozzá megcsodálni a díszkivilágítást.

Eta nénire először két éve figyeltünk fel, hiszen azért nem mindennapi, hogy valaki akár a százezres villanyszámlát is bevállalva akár egy héten át dolgozzon azon, hogy a háza és a kertje kívülről pompás fényárban ússzon. A csodálatosan kivilágított ház egyre több embert vonzott, Eta néni pedig hat éve döntött úgy, hogy megnyitja a kapuit a látogatók előtt, azóta pedig a háza valóságos zarándokhellyé vált. Idén azonban vége a mókának, Eta néni nem vár vendégeket, legalábbis erre az évre biztosan – számolt be róla egy szomorú Facebook-posztban.

Kedves Barátaim! Hosszú hetek óta gondolkodtam azon, hogy mi is lenne a felelősségteljes döntés a mostani...

Közzétette: Eta néni háza – 2020. november 16., hétfő

Családommal egyeztetve arra jutottunk – még a szigorú szabályozások bevezetése előtt –, hogy idén nem nyitja meg kapuit Eta néni háza, sőt a karácsonyi dekorációt is jelentősen lecsökkentjük.

A döntést a szomszédok és a család védelmében hozták meg, és ugyan rengeteg ötlete volt a díszítésre, sőt még egy nagy Eta néni háza feliratot is kapott az önkormányzattól, most már biztos, hogy ezek csak jövőre kerülhetnek felhasználásra.

Mi minden marad még el a koronavírus miatt idén decemberben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top