nlc.hu
Otthon

Szabadnap az oltakozóknak

Karácsony: A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást

A főpolgármester arra kérte a budapesti cégek vezetőit, hogy adjanak szabadnapot annak a munkavállalónak, aki felvette az oltást.

A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást – írta Karácsony Gergely Facebook-posztjában. A főpolgármester arra kérte a budapesti cégek vezetőit, hogy adjanak szabadnapot azoknak, akik beoltatták magukat.

Koronavírus-oltás

Székesfehérvár, 2021. április 17. Beoltanak egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina első adagjával a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház oltópontján 2021. április 17-én (Fotó: MTI / Vasvári Tamás)

„Február óta plakátokkal buzdítjuk a budapestieket arra, regisztráljanak az oltásra. Többször felajánlottuk a segítségünket is a kormánynak, hiszen most az együttműködésnek van itt az ideje, a legfontosabb, hogy minél hamarabb, minél többen megszerezzék a védettséget.

Arra kértem a budapesti cégek vezetőit, hogy adjanak szabadnapot annak a munkavállalónak, aki felvette az oltást, hogy így is motiváljuk a fővárosi dolgozókat – írja posztjában a főpolgármester. 

Kiírásában azt is megemlíti, hogy a veszélyeztetett emberek védettségét, akik fővárosi fenntartású intézményben dolgoznak vagy laknak, a következő napokban antitest-teszttel ellenőrizzük, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban biztonságban vannak-e.

„A Főváros elkötelezett abban, hogy mindenhol segítse a védekezést, ezért továbbra is biztatok mindenkit, hogy regisztráljon, vegye fel az oltást, mert csak így kaphatjuk vissza régi életünket. Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk magunkra!” – zárja a posztját Karácsony.

A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást. 😷💉 Február óta plakátokkal buzdítjuk a...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. április 23., péntek

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top