nlc.hu
Otthon

Gyászol Százhalombatta: egy teljes négytagú család halt bele a vírusba

Egy százhalombattai családnak mind a négy tagja belehalt a koronavírusba

Gyászol az egész város.

Egy százhalombattai család összes tagja a Covid-19 áldozatává vált – írja a Telex, a helyi polgármester Facebook-posztjára hivatkozva.

Vezér Mihály a közösségi oldalán megjelent posztban azt írja, a család mind a négy tagja kórházi kezelésre szorult, ám az orvosok hiába tettek meg mindent, nem tudtak rajtuk segíteni. Az anyuka után a gyerekek, végül az apa hunyt el a koronavírus miatt.

A polgármester részvétét fejezte ki a gyászolóknak az önkormányzat, a város és saját maga nevében is.

Százhalombattán egy egész családot elvitt a koronavírus

Egész Százhalombatta a négytagú családot gyászolja (Fotó: Getty Images)

A Telex rámutatott, hogy hazánkban már több mint 26 ezer áldozatot követelt a koronavírus-járvány. A harmadik hullámban ráadásul több olyan eset is előfordult, amikor egészséges fiatalok is súlyos állapotba kerültek a fertőzéstől, sokan kórházi kezelésre szorultak, de a fiatalok között is nőtt a halálos áldozatok száma.

A tegnapi számok szerint 7507 magyart ápolnak jelenleg kórházban, közülük 876-an szorulnak lélegeztetésre. Az aktív fertőzöttek száma 265 374, míg a vakcinák első adagját már több mint 3,4 millió ember kapta meg. A mindkét dózissal beoltottak száma 1 453 300 volt csütörtökön.

További cikkeink a koronavírus-járvány témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top