nlc.hu
Otthon

Dühös buszsofőr Győrben

Dühösen ugrott le a sofőr a buszról, miután majdnem összeütköztek egy szabálytalan autóssal Győrben

Nem foglalkozott a behajtani tilos táblával egy autó vezetője, ezért majdnem karambolozott egy busszal. A buszsofőr azonnal leugrott a buszról, és hevesen magyarázni kezdett.
Dühösen ugrott le a sofőr a buszról, miután majdnem összeütköztek egy szabálytalan autóssal Győrben

Dühösen leugrott a buszról egy buszvezető Győrben, miután kis híján összeütközött egy szabálytalanul közlekedő autóval. A kocsi sofőrje figyelmen kívül hagyta a behajtani tilos táblát, és kihajtott a busz elé.

Erről a Győrben közlekedünk tett közzé egy videót. A felvételen látható, hogy miután szerencsésen elkerülik a balesetet, a Volánbusz sofőrje lefékez, kipattan a buszból, majd magyarázni kezd az autó vezetőjének, és a behajtani tilos táblát mutatja neki. Pár másodperccel később az autós hátramenetbe kapcsol, a buszos visszaszáll a buszra, majd mindketten elhajtanak.

Az RTL Híradó riportja szerint a helyszín azért is különösen veszélyes, mert az út menti épülettől nem láthatott be a kereszteződésbe a buszsofőr. Ráadásul úgy tűnik, nem ritka, hogy a behajtani tilos táblát figyelmen kívül hagyják az autósok arrafelé: amikor a tévések ott jártak, akkor is szabálytalanul hajtott fel az útra egy kocsi.

(Kiemelt kép: Facebook/Győrben közlekedünk)

Szabálytalan autósok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top