nlc.hu
Otthon

Súlyos baleset a Vígszínháznál

Felmászott a Vígszínház épületére, majd lezuhant egy férfi – videó

A szemközti étteremből sokan figyelték az épület oldalán kapaszkodó, hátizsákos férfit. Egyelőre nem tudni, hogyan juthatott fel a teátrum tetejére.
Vígszínház

Az RTL Híradó egyik nézője vette fel telefonjával, ahogyan egy férfi a Vígszínház oldalán, egy keskeny peremen lépked és kapaszkodva próbál átmászni egyik ablakpárkányról a másikra. A hátizsákos illető centiről centire lépkedett a teátrum épületének az oldalán.

Közben a rendőrök is megérkeztek, de hiába kérték, hogy álljon meg, az ittasnak tűnő férfi csak tovább mászott a tető felé. A videón az is látszik, hogy szív egyet a cigijéből, majd tovább indul a keskeny peremen.

Be akart mászni az épületbe az ablakokon, ám félúton elakadt, már nem tudta tartani magát és lezuhant. A felvételt készítő hölgy szerint nem sokon múlt, hogy nem a földre esett az illető, a tűzoltók ugyanis már elkezdték kihúzni a matracot, ám ezzel csak félig készültek el, amikor a férfi elengedte magát és lezuhant.

A szemtanúk szerint a tetőről mászhatott le az illető, mivel a színház ablakai zárva voltak.

A mentők pár perc alatt a színházhoz értek. A szerencsétlenül járt férfi életveszélyesen megsérült: koponyasérülést, combcsonttörést, belső sérüléseket szenvedett. 

Az RTL Híradó úgy tudja, a lezuhant illető nem a Vígszínházban dolgozott. Azt, hogy hogyan juthatott fel a tetőre, egyelőre vizsgálják.

Kiemelt kép: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top