nlc.hu
Otthon

Nincs egy négyszög alakú szoba ebben a lakásban

Nem véletlen röhögik ki ezt a lakást, ilyen alaprajz a világon nincs

Az ingatlan New Yorkban található, derékszög tán nincs is benne.

A Rent New York TikTok-oldal közel 84 ezer követőt gyűjtött márciusi indulása óta, a csatornán rengeteg lakásról készült videó nézhető, de ekkorát még egy sem ment, mint a legutóbbi bérlakásról szóló. A havi 2.950 dollárba kerülő kégliről könnyen eldöntheti a bérlőjelölt, hogy megér-e ennyit egy ilyen alaprajzzal. Már a keskeny előszoba rosszat sejtet, de ami ezután következik, az nettó rendhagyó.

Nincs a lakásban egy négyszög alakú szoba, a sarkok néhol szűk hegyes-, máshol erős tompaszögek, Noha a lakás pontos címét a TikTokon nem adták meg, csak annyit tudni, a város Washington Heights negyedében található, ami Manhattan egyik puccos része. 

A lakás az épület első emeletén található, lift van, a Times Square környéke, tehát New York központ része uszkve fél óra metróval. 

A lakásról készült videóhoz temérdek, több mint 61 ezer komment érkezett, de a pocskondiázás ritka, a hozzászólok általában humorosan közelítettek a témához, például azt is megjegyezték, hogy milyen lehet ebbe a lakásba pár sör után hazatérni, vagy épp azt írták, hogy: „És hogy találom meg a fürdőszobát? Az ötödik sarkon forduljon jobbra, de elér ahhoz a szobához, aminek tíz fala van, akkor forduljon jobbra, menjen a kiindulási ponthoz, és kezdje újra.”

New York-i utcakép / Fotó: Unsplash

New York-i utcakép / Fotó: Unsplash

A lakásnak amúgy két fürdőszobája van. New York-i szinten és a környéket tekintve a bérleti díj magas.  

(FOX)

Lakásügyek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top