nlc.hu
Otthon

Szájer József a Balatonon

Ide költözött Szájer József a szexbotránya után

Az egykori fideszes EP-képviselő lakcímet és fazont is váltott.

A Blikk rábukkant a visszavonultan élő Szájer Józsefre az egyik Balaton parti településen. A lap szerint Szájer szépen felújított háza közvetlenül a vízparton áll, saját stéggel, így a tavaly év végén kínos szexbotrányba keveredő politikusnak akkor sem kell közstrandra mennie, ha fürdene egyet a Balatonba.

Budapest, 2019. december 2.Szájer József európai parlamenti képviselõ (Fidesz-KDNP) a Terror Háza Múzeumban tartott ünnepségen, ahol átvette a Petõfi-díjat, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését 2019. december 2-án.MTI/Balogh Zoltán

Budapest, 2019. december 2.
Szájer József európai parlamenti képviselõ (Fidesz-KDNP) a Terror Háza Múzeumban tartott ünnepségen, ahol átvette a Petõfi-díjat, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését 2019. december 2-án.
MTI/Balogh Zoltán

Kiderült, a környéken lakók nem találkoznak Szájerrel, aki a Blikkben bemutatott fotók tanúsága szerint sokat fogyott és haját, szakállát is rövidebbre vágatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top