nlc.hu
Trend

Állandó zaklatásra panaszkodik a szombathelyi Szájer József

A szombathelyi Szájer József nem örül a váratlan hírnévnek

Folyamatosan zaklatják a volt fideszes politikus névrokonát.

Magyarországon aligha van ember, aki még nem hallott volna a Fideszből már kilépett Szájer József brüsszeli kalandjáról – ha mégis, akkor nagyon röviden annyi történt, hogy a belga rendőrök egy illegálisan megrendezett szexpartihoz vonultak ki, ahonnan a magyar politikus az ereszen át próbált menekülni, hátizsákjában pedig kábítószert találtak, amelyről azt állította, hogy nem az övé. 

Szájer József azóta lemondott európai parlamenti mandátumáról, és kilépett a Fideszből is, amelynek egykor alapítója volt. 

Ez az ügy még valószínűleg jó ideig napirenden lesz, ami rossz hír a Szombathelyen élő Szájer József számára, aki nem azonos a politikussal, puszta névazonosságról van szó – írta a 168ora.hu.

Rengetegen zaklatják a szombathelyi Szájer Józsefet

Ez a Szájer József nem az a Szájer József (Forrás: MTI/Mohai Balázs)

„Megkérek mindenkit, hogy ne üzenjenek főleg mocskos dolgokat, mert nem én vagyok az a bizonyos Szájer József, köszönöm” – írta a szombathelyi férfi Facebook-oldalán. 

A poszt szövegét angolul is megismételte, valószínűleg külföldről is kapott már néhány keresetlen szót. 

További cikkeink az ex-fideszes Szájer József ügyével kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top