nlc.hu
Aktuális

A brüsszeli orgia szervezője több magyar politikusról beszélt

A brüsszeli orgia szervezője szerint több magyar politikus is megfordult nála

A magyarok és a lengyelek a leggyakoribb vendégek az általa szervezett meleg szexpartikon, állítja a múlt pénteki orgia házigazdája.

Ezeken a szexorgiákon ukrán, francia, német, holland, luxemburgi svájci és spanyol politikusok is vannak, a leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok – mondta Szájer József brüsszeli botránya kapcsán David Manzheley, a múlt pénteki meleg szexparti házigazdája az Onet című lengyel lapnak, amelyet a Telex idézett.

A 29 éves férfi állítása szerint számos közszereplő jelenik meg a rendezvényein, mind családos emberek, és azt kérik, hogy részvételük maradjon titokban. Állítólag rendszeres vendégei az orgiáknak négy lengyel politikus is, akik a konzervatív Jog és Igazság (PiS) párt tagjai. A nevüket azonban Manzheley nem árulta el.

A házigazda azt is állította, hogy összesen 9 olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a meleg férfiaknak szervezett bulijain. Van közöttük EP-képviselő és hazai politikus is. Azt is mondta, hogy Szájer József december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta.

(Kiemelt kép: MTI/Komka Péter)

További cikkek a Szájer-botrányról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top