nlc.hu
Aktuális

Hívatlan vendég volt Szájer József a szexpartin

A brüsszeli orgia szervezője szerint Szájer József hívatlanul érkezett

A Blikknek sikerült megszólaltatnia a múlt pénteki brüsszeli orgia szervezőjét, a 29 éves David Manzheley-t, aki érdekes részleteket tárt fel a nagy sajtóvihart kiváltó eseményről.

David Manzeley 29 éves joghallgató Brüsszelben, és saját bevallása szerint múlt pénteken egy tízfős szexpartit szervezett, hogy megfeleljenek a járványügyi előírásoknak. Arra kérte a barátait, hogy csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, ezzel is csökkentve a kockázatokat. Az, hogy végül az eseményen nagyjából két tucatnyian lettek, Manzeley szerint annak volt köszönhető, hogy a barátai sok esetben meghívták magukkal a barátaikat is, és így kerülhetett Szájer József az ominózus szexparti résztvevői közé.

Szájer József a Sargentini-jelentés 2018-as vitáján (MTI/Európai Parlament Multimédiás Központja/Genevieve Engel)

Szájer József a Sargentini-jelentés 2018-as vitáján (Fotó: MTI / Európai Parlament Multimédiás Központja/ Genevieve Engel)

Manzeley elmondása szerint a rendőrség kopogtatás nélkül törte rájuk az ajtót, gorombán viselkedtek, sértegették őket, és nehezen fogadták, hogy nem tudják gyorsan odaadni az igazolványaikat, miközben ezt nem volt egyszerű abszolválniuk, amikor a rájuk törés pillanatában még csak alsónadrág sem volt rajtuk. A szervező szerint számos nemzet tagjai voltak jelen, de azt tagadja, hogy drogot is fogyasztottak volna.

Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, közben a vendégek egymással szexeltek

– magyarázta. A belga ügyészség szerint a rendőröket a túl nagy hangzavar miatt a szomszédok hívták ki, akik este fél 10 magasságában törték rájuk az ajtót. Az ereszcsatornán át menekülni próbáló magyar EP-képviselőt, Szájer Józsefet egy járókelő szúrta ki, aki szólt a rendőröknek, így a szökési terv gyorsan kudarcba fulladt. Mivel Szájernél nem voltak iratok, a rendőrök hazakísérték, és végül ott igazolta magát a diplomata útlevelével. Szájer Józsefnél az ügyészség szerint kábítószert találtak. A Blikk cikkében látható egy felvétel is az orgia helyszínéről: a fotó alapján az EP-képviselőnket pamlagok és földre terített matrac, valamint a falra kitett fekete díszpókháló és szívecske fogadták.

Nem csak magyar EP-képviselők szoktak ám orgiázni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top