nlc.hu
Otthon

Videó Szájer József elfogásáról

Egy tévéstáb felvette, ahogy Szájer Józsefet elfogják a rendőrök Brüsszelben

Egy belga tévécsatorna véletlenül pont ott volt, ahol a rendőrök elfogták a szexbuliról menekülő Szájer Józsefet Brüsszelben.

A flamand VTM tévécsatorna éppen a rendőrök munkájáról készített egy műsort tavaly novemberben, amikor rendőrségi razziát tartottak azon a brüsszeli orgián, amelyről Szájer József megpróbált az ereszcsatornán megszökni, de rendőrök az utcán elfogták.

A tévéstábnak így sikerült profi kamerákkal felvenniük, ahogy a rendőrök kikérdezik Szájer Józsefet, aki színes, bojtos sapkát, bő melegítőnadrágot, sportcipőt és fényes, fekete dzsekit viselt, valamint minden bizonnyal a hátizsákot, amelyből a kábítószer előkerült.

Egy tévéstáb felvette, ahogy Szájer Józsefet elfogják a rendőrök Brüsszelben

Egy tévéstáb felvette, ahogy Szájer Józsefet elfogják a rendőrök Brüsszel belvárosában (Fotó: VTM)

A képsorokon Szájer József terpeszben, arccal a falnak látható a rendőrök gyűrűjében. Megkérdezik tőle, hogy a kézsérülése miatt szüksége van-e mentőre, de a politikus nemmel válaszol. A stáb azután a szexbuli helyszínéül szolgáló lakásban is forgat.

Az Euronews elérte a videó egyik készítőjét, aki azt mondta: úgy vették fel a Szájer Józseffel szembeni intézkedést, hogy nem tudták, kiről van szó.

A tévériport csütörtökön kerül adásba, de egy ötperces előzetes itt látható belőle.

A Szájer-ügy az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top