nlc.hu
Otthon

Szellemet a bébiőr felvételén

Szellemet látott az anya bébiőr felvételén

A nő meg van győződve arról, hogy valamelyik nagyszülőjének a szelleme jelent meg a kisfiuk ágyánál.
Szellem a bébiőr videóján

A skót Cheryl Scott és Robert Thorrat nagyon különös dologra lettek figyelmesek a kisbabájuk ágyánál, miután néhány nappal később visszanézték a bébiőr felvételeit. Két rejtélyes, lebegő tárgyat vettek észre a Scott ágya fölött, majd a kamera váratlanul egy lámpa felé fordul, amelyet az anya szerint nem hagytak felkapcsolva.

Cheryl azt mondta, eddig is hitt a szellemekben, de mostanáig nem történt vele ilyesmi. Az anya állítja, korábban semmilyen furcsa jelenséget nem vettek észre a bébiőr felvételein, és a kamera sem fordult el magától még sohasem, mindig a kisfiú ágyára volt fixen irányítva.

„Mintha egy kéz integetne a komód és a kiságy között” – mondta a nő, aki szerint szellemet láttak a videón. Meggyőződése, hogy a szellem a nagymamája vagy a nagypapája volt, akik meglátogatták Scottot.

A család 2019 decemberében költözött a mostani otthonukba Scott két testvérével, a 18 éves Alyshával és a 13 éves Imogennel. A ház, amelyben laknak, korábban Cheryl nagyszüleié volt, akik mindketten évekkel ezelőtt meghaltak. Az anya ezért szentül hiszi, hogy a nagyszülők valamelyike eljött megnézni a kisfiút. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: YouTube/Sergo UfoSergo)

Szellem jár a lakásban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top