nlc.hu
Otthon

Titkos helyiségek a könyvespolc mögött

Titkos szobákat és járatokat talált a könyvespolc mögött

Benézett a könyvespolc mögé, titkos szobák és alagutak hálózata tárult fel a családi házban.
Titkos szobákat és járatokat talált a könyvespolc mögött

Freddy Goodall egy 500 éves házban él Sussexben, és nemrégiben régi fényképeket nézegetett a patinás családi otthonukról. Az egyik fotót nézve feltűnt neki egy ajtó, amelynek semmilyen nyomát nem találta a szobában.

Kerestem az ajtót, de először nem láttam semmit. Aztán rájöttem, hogy könyvespolc mögé van elrejtve . Az egyik könyv mögött találtam egy lyukat, amelyen keresztül a rejtett szobába lehetett benézni

– mesélt a nem mindennapi felfedezéséről a fiatalember.

A TikTokra kitett videón látszik, ahogy Freddy lepakolja a könyveket a polcról, kicsavarozza a polc hátlapját, majd egy sötét, üres, titkos helyiség tárul fel előtte.

Ezt követően talál egy folyosót, amely földalatti szobákba vezet. De a rejtélyes járatrendszerben bóklászva egy magas létrával is találkozott, amely egy felső, nagy méretű, pókhálókkal teleszőtt szobához visz, ahol egy óriási darázsfészek is borzolja a kedélyeket.

Később még több elfeledett járatot és helyiséget talált a házban. Freddy úgy gondolja, hogy a szolgák használták a titkos folyosókat, hogy észrevétlenül tudjanak közlekedni a házban.

(Metro)

(Kiemelt kép: TikTok/freddygoodall)

Még több titkos helyiség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top