nlc.hu
Otthon

Hospice házban mondta ki újra az igent

A szerelem halhatatlan: Frankie hospice házban házasodott újra 77 év után

Amikor 1944-ben kimondta a férjének az igent, még nem viselt menyasszonyi fátyolt, ám a 97 éves Frankie King ezt most bepótolhatta, amikor a férjével 77 év után újra kimondták egymásnak az igent egy hospice házban.

Az Iowa államban található St. Croix Hospice nagy eseményt szervezett az egyik lakójának, a 97 éves Frankie Kingnek. Szeptember 24-én a hospice ház megszervezte, hogy Frankie újra kimondhassa az igent férjének, és ehhez újra fehérbe öltöztették a nagyon boldog asszonyt – írja a yahoo.com.

Frankie-t a lánya, Sue segített felöltöztetni a nagy napon, a férje pedig odakint várta őt az oltár előtt a légierőtől kapott egyenruhájában, ugyanis fiatalon a seregben szolgált. A hospice házban dolgozók szerint Frankie szeme teli volt csillogással és élettel, amikor a férjével meglátták egymást a kertben. Ahhoz, hogy korhű legyen az esemény, a pár kedvéért 1940-es évekbeli dalokat játszottak a háttérben. A pár családja is meghatódott azon, hogy a hospice ház személyzete mennyi erőfeszítést tett azért, hogy Frankie-nek egy csodálatos napot szerezzenek.

Megható híreink a nagyvilágból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top