nlc.hu
Otthon

Kezébe ültetett chipet használ lakáskulcs helyett

Chipet ültetett a kezébe, így soha többé nincs szüksége lakáskulcsra

A tech-őrült férje biztatására egy TikTok felhasználó chipet ültetett a kezébe, amivel nyitni tudja a háza összes zárját.

Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor az ember indulna el otthonról, de sehol sem találja a kulcsait, hogy bezárja az ajtót. Még ennél is idegesítőbb, ha azért nem jutunk haza, ha az ajtónk előtt jut eszünkbe, hogy a munkahelyünkön hagytuk a kulcscsomónkat. A TikTok influenszer Chip Girl azonban tudja erre a megoldást: egy kézbe ültetett chip (amit műtéttel raknak be, és nem vakcinával!!!)és néhány modern zár minden problémát megold – írja a Unilad.

Chip Girl igazi influenszer lett annak hatására, hogy tavaly nyáron a férje unszolására beépített egy chipet a kezébe. Videók egész sorában mutatja meg, milyen egyszerű kulcsok helyett egy chipet használni zárak nyitására. Bár Chip Girl odahaza annyi zárható szekrényt tart, ami még egy trezorok bérbeadásával foglalkozó cégnek is a becsületére válna, azt el kell ismerni, hogy a lakáskulcs ilyetén leváltása nem ördögtől való dolog, feltéve, ha valaki hajlandó egy apró kis fém izét beültetni a kezébe egy apró műtét során.

Sztárhíreink könnyed kikapcsolódásként:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top