nlc.hu
Otthon
Ötletes dekoráció a gyerekek születéséről

Ötletes dekorációval emlékezik a gyerekei születésére a hatgyerekes anyuka

Kedves megemlékezés a gyerekei születéséről, és dekorációként is feldobja a lakást a hatgyerekes anya ötlete.
Lépcső

Az Angliában élő Janine Cars kreatív módon dobta fel a lépcsőházát, és egyúttal kedves emléket készített a hat gyerekéről.

A 35 éves anya – aki 10 hónapos, 4, 8, 10, 13 és 15 évesek gyerekeket nevel – azt találta ki, hogy a gyerekei születési dátumait és az időpontjait teszi ki a falra. Látott hasonló dekorációkat a neten, de egyiktől sem volt elájulva, így megalkotta a sajátját.

Minden gyerekről kitett a lépcsőház falára egy fotót, amelyen újszülöttként láthatók, a képek fölött órák mutatják világra jövetelük időpontját, alul pedig a nevük, a születésük dátumuk és a súlyuk látható.

A megvalósítás nem szorul különösebb magyarázatra, egyedül az nem derül ki a képekről, hogy a feliratokat egyedileg készítette neki vinil öntapadókra egy barátja, így sokkal profibb lett az összhatás.

Az egész kijött 34 ezer forintnak megfelelő fontból – ebben benne van a hat óra, a hat képkeret, a feliratok és a nyomtatás költsége –, a család pedig nagyon elégedett a végeredménnyel.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Roy Harryman)

Emlékek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top