nlc.hu
Otthon

Meztelen fotóival árul házat az ingatlanügynök

Meztelen fotóival árul egy házat az ingatlanügynök

A péniszét szerencsére elmosódottá tette a képeken, de a látvány még így is meglehetősen szokatlannak számít az ingatlanhirdetések terepén.
lakás

Egy ingatlanügynöknek minden kreativitását be kell vetnie ahhoz, hogy felhívja magára és a hozzá tartozó ingatlanokra a figyelmet. Elképesztő 3D-s bejárások árasztották el a netet, de David Ferrugio szerint 2021-ben ez már kevés lesz. Ő a pucér testét vetette be a mihamarabbi eladás kedvéért – írja a 24.hu.

A Kaliforniában, a Highland Park és Dél-Pasadena között elhelyezkedő 3 szobás és 2 fürdőszobás, 1 millió 250 ezer dollárért eladásra kínált ingatlan tulajdonosai eleinte nem támogatták a férfi ötletét, de végül sikerült megfűznie őket. A képeken David meztelenül fekszik a hálószobai ágyban, újságot olvas a ház bejáratánál vagy épp a kertben ejtőzik anyaszült meztelenül. Az ingatlanos kreativitását és képeit mindenesetre sokan dicsérték, bár azt reméljük, nem ez lesz az ingatlanozás jövője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top