nlc.hu
Otthon

Pucér fotókkal hirdették meg a házukat

Pucér fotókkal hirdette meg a házát egy új-zélandi pár

Sikerült rengeteg emberhez eljuttatniuk az ingatlanhirdetést, mert meztelenül láthatók a házuk előtt.

Bejárta az internetet egy új-zélandi házaspár ingatlanhirdetése, mert anyaszült meztelenül pózoltak a feladott hirdetésben megjelent képek egyikén.

A 34 éves Lawrence Simpson és felesége, a 29 éves Clarissa Turner a Queenstownhoz közeli nyaralójukra igyekezett a különleges módszerrel minél hamarabb vevőt találni. A terv bevált, a hét elejéig ugyanis több mint 11 ezren nézték meg hirdetést a Trade Me nevű portálon.

A napfényes nyaralóért 295 ezer új-zélandi dollárt, nagyjából 63 millió forintot kérnek. A tetőtéri hálószobával rendelkező ingatlan egy kéthektáros területen fekszik, napelemekkel, komposztáló vécével, esővíztartályokkal felszerelt, és van hozzá üvegház is. A tulajdonosok pucérak ugyan a képen, de a stratégiailag jól elhelyezett locsolókanna és könyv mindent eltakar, amit kell:

Pucér fotókkal hirdette meg a házát egy új-zélandi pár

Sokan arra voltak kíváncsiak, hogy az ingatlanhoz hozzátartozik-e a mezetlen pár (Fotó: Trade Me)

A legtöbb érdeklődés nyaralót kereső christchurchi lakosoktól érkezett, valamint olyanoktól, akik arra voltak kíváncsiak, hogy a meztelen páros is jár-e az ingatlanhoz. Utóbbiaknak viszont csalódniuk kellett.

Az eladás története viszont nem annyira szórakoztató, mint maga a hirdetés. Azért kell megválniuk a nyaralótól, mert a helyi idegenvezetőként dolgozó Simpson bevételei elapadtak a járvány miatt, ezért a házaspár kénytelen volt elköltözni.

A meztelen fotós ingatlanhirdetés ötlete nem az új-zélandi pár fejéből pattant ki, korábban egy ingatlanügynök is pucéran próbált egy házat eladni. 

(New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top