nlc.hu
Otthon

Karácsonyi csomagküldés a postával

Eddig add fel a karácsonyi csomagodat a postán, ha szeretnéd, hogy időben megérkezzen!

A karácsonyi időszakra külsős munkaerővel készül a posta.

A Magyar Posta figyelmezteti ügyfeleit, hogy a karácsonyi időszakban csomagjaikat legkésőbb december 20-ig adják fel, csak ebben az esetben lehet ugyanis sikeres a kézbesítés – számol be róla a 24.hu. Idén december 24. péntekre esik, amely már munkaszüneti napnak számít, így a futárok csak csütörtök estig kézbesítenek. Fontos információ, hogy ha a futár nem találja meg a címzettet, 24-én a postákon személyesen van lehetőség a csomagátvételre.

Panulin Ildikó, a Magyar Postra Zrt. szóvivője nyilatkozott az infostart.hu-nak: a karácsonyi időszakra külsős munkaerővel készülnek, több futárt állítanak szolgálatba, és sokuknál POS-terminál is használható majd.

Eddig add fel a karácsonyi csomagodat a postán, ha szeretnéd, hogy időben megérkezzen

A csomagküldeményeket rendezik a Magyar Posta ferencvárosi csomaglogisztikai üzemében 2020. november 27-én (Fotó: MTI/Kovács TamásI

Elmondta azt is, hogy a legnagyobb online vásárlói oldalak már november közepén megkezdik a karácsonyi akciókat, így már ettől kezdve készülnek a csomagok házhozszállításának megszervezésére. Idén újra rekordmennyiségre számítanak.

A Magyar Posta és webáruházi partnereik folyamatos egyeztetésben vannak egymás kapacitását és a csomagmennyiséget illetően, ehhez igazítják a munkaerőt, a járműszámot és az ehhez szükséges eszközöket – tette hozzá a szóvivő.

Közeleg a karácsony

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top