nlc.hu
Otthon

Gucciban járó tacskók

Eddig majdnem 10 milliót költött tacskóira a brit nő

A kotorékebeknek jó dolguk van, Gucciban járnak.

Egy Shrewsburyből származó nő annyira szereti 12 törpetacskóját, hogy az elmúlt négy évben több mint 23 000 fontot (9,8 millió forintot) költött rájuk.

A tulajdonos Claire Membury néhány éve vásárolta meg első tacskó kutyáját, és azóta beleszeretett a fajtába.

tacskó

Kényes kis tacskó (Fotó: Unsplash)

A 47 éves kutyakozmetikus még a hálószobáját is leköltöztette a földszintre (amelyen férjével, Leigh-vel osztozik), hogy közelebb lehessen szőrös barátaihoz – akik most már rendszeresen alszanak 8 láb magas ágyukban.

A 12 tacskó mellett – Chanel, Darla, Niko, Luna, Scotty, Donna, Scarlett, Forest, Lemmy, Echo, Lando és Coa – Claire-nek van egy Princess nevű dalmatája, két lova és néhány csirkéje is.

Az egygyerekes anyuka előszeretettel kényezteti kotorékebeit, és bevallotta, hogy nagyobb a ruhatáruk, mint neki – sőt olyan dizájner márkákba öltöznek a kutyák, mint a Gucci. Többezer fontot költött a ruhatárukra.

„Mindegyikük kapott cipőt, esőkabátot, sapkát és meleg kabátot, ami nagyon praktikus lehet a hideg hónapokban. Donnának napszemüvege van, hogy védje a szemét” – vallotta be a megszállott gazdi.

Az elkényeztetett kutyusok két ágyon is osztoznak, amelyek egyenként 500 fontba kerülnek, és nyers táplálékkal etetik őket. Claire hozzáteszi: „A csirkelábtól és a nyúlfültől a gyümölcsökig, zöldségekig, például a zellerig minden van náluk, és sok tabletta és vitamin is. Néha ők is kapnak egy édes finomságot, amit szeretnek.”

Claire azt mondja, soha nem viszi ki őket sétálni a házon kívülre, mert tart attól, hogy az emberek egy kicsit őrültnek fogják tartani.

(via)

Cikkeink a felelősebb állattartásról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top