nlc.hu
Otthon

Kétemeletes luxuskutyaház - videó

„Túl sok a pénze” – kiakadtak a kommentelők, amikor megmutatta, milyen luxusban élnek a kutyái

Tény, nem mindenki engedheti meg, hogy ilyen körülmények között tartsa kedvenceit.

Több milliószor tekintették meg azt a videót TikTokon, amin egy kutyatulajdonos azt mutatja be, milyen csodás kétemeletes házban élnek a kutyái. Kennelnek nem mernénk nevezni, mert valójában tényleg olyan, mint egy kertes ház, amiben emberek élnek, szépen be van rendezve kényelmes bútorokkal, karácsonyfa is áll az egyik szobában, igaz, kevés olyan otthon van, aminek az oldalán egy csúszda található. 

A kommentelők eltérően reagáltak a gigantikus kutyaházra, van, aki viccből megkérdezte, nem keresnek-e az ebek maguk mellé egy lakótársat, más pedig azt, ennek a két kedvencnek milyen jó dolga van, hiszen még lakbért sem kell fizetniük. Van, aki viszont arról ír hozzászólásában, hogy a világon sokan vannak, akik éheznek, és akkor vannak emberek, akik ilyen luxusban tartják az állataikat, és volt, aki utalt arra, hogy a kutyák egy egyszerű fekhelyen is nagyon kényelmesen ellennének, ha a legjobb barátjuk mellett lehetnének. 

(via Sun)

Kutya koronával

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top