nlc.hu
Otthon

Eladó kastély

32 millió dollárért árulják a világ leggazdagabb kutyájának kastélyát

VI. Günther egy gazdag németjuhász, aki nagyapjától 500 millió dolláros vagyont örökölt.

32 millió dollárért (10,4 milliárd forint) dobják piacra az a kastélyt Miamiban, amely egykor Madonna tulajdonában volt, most pedig a világ leggazdagabb kutyájához tartozik. A VI. Günther névre hallgató eb még nagyapjától, IV. Günthertől örökölte az 500 millió dolláros (162 milliárd forint)vagyont, melynek része ez a toszkán stílusú kastélyt.

Ezt az ingatlant birtokolja Günther. A VI. (Fotó: The Assouline Team at Compass)

Ezt az ingatlant birtokolja Günther. A VI. (Fotó: The Assouline Team at Compass)

A bizarr kutyagazdagodás mögött egy Karlotta Liebenstein német grófnő állt, aki 1992-ben halt meg és 58 millió dollárt hagyott kutyájára, III. Güntherre. A pénz felett egy vagyonkezelői csoport rendelkezik, ami olyan jól sáfárkodott, hogy a vagyon sokszorosára duzzadt.

Az 51 ezer négyzetméteres toszkán stílusú villát a csoport 7,5 millió dollárért (2,4 milliárd forint) vásárolta meg 2000-ben a „Material Girl” énekesnőjétől. Az 1928-ban épült hatalmas kastély kilenc hálószobával, nyolc fürdőszobával és egy szabadtéri medencével, valamint a Biscayne-öbölre nyíló exkluzív kilátással büszkélkedhet.

(VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top