nlc.hu
Otthon

Sinéad O'Connor: A fiam halála az én hibám

Sinéad O’Connor: „A fiam halála csakis az én hibám”

Az énekesnő kórházba került a fia halála után pár nappal.

Ahogy arról az nlc is beszámolt korábban, Sinéad O’Connor 17 éves fia január 7-én véget vetett az életének. Ekkor már két napja eltűntként keresték Shane-t, a rendőrség felhívást tett közzé, az énekesnő pedig a közösségi oldalán könyörgött a fiának, hogy menjen haza. 

A fiatal egy dublini kórházból tűnt el, ahol az énekesnő állítása szerint öngyilkossági kísérletek miatt tartották állandó megfigyelés alatt. Sinéad O’Connor már a fia eltűnésekor felháborodásának adott hangot, a kórház felelősségét emlegette és pereket helyezett kilátásba, mert érthetetlennek tartja, hogyan tudott egy önveszélyesség miatt bent tartott fiatal a zárt területről megszökni.

sinead o'connor írásai

Sinéad O’Connor azóta ijesztő dolgokat oszt meg a Twitter-oldalán, a rajongók nagyon aggódnak érte. „Úgy döntöttem, követem a fiamat, nincs értelme nélküle élni. Mindent elrontok, amihez hozzáérek, csak miatta maradtam. Ő pedig meghalt. Tönkretettem a családomat. A gyerekeim nem akarnak tudni rólam. Egy szar ember vagyok. Ti pedig azt hiszitek, hogy kedves vagyok, mert énekelek” – írta O’Connor, később pedig már azt posztolta, hogy mindenkinek jobb lesz nélküle. 

Pár órára rá már magát hibáztatta. „Shane halála csakis az én hibám. Nem érdemlem meg, hogy éljek” – írta. Úgy látszik, a rajongók értesíthették a rendőröket, mondván, az énekesnő megpróbál ártani magának, hiszen egy kicsit később már azt írta, hogy úton van a kórházba, a rendőrség munkatársai kísérik be. „A kórház segíteni fog egy kicsit. De meg fogom keresni Shane-t, csak kicsit később” – írta.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top