nlc.hu
Otthon

Zuhanyzóban, egyedül szülte meg fiát

Nem tudta, hogy terhes, a fürdőszobában szülte meg gyermekét

Hetekkel korábban még negatív volt a terhességi tesztje az ausztrál anyukának, aki egy éjjeli rosszullét után szülte meg kisfiát.

A 28 éves Dimitty Bonnet és férje, Jason nem tervezte, hogy harmadik gyermeket is vállalnak, úgy gondolták, így is teljes a családjuk. Így nagyon nagy volt a meglepetés, amikor egy nap az anyukára, akire hirtelen fájdalmak törtek rá, zuhanyzás közben  szembesült azzal, hogy hamarosan világra jön a harmadik gyermek. Dimitty Bonnet nem sejtette, hogy várandós, mert ugyan előző nap egy kicsit rosszul volt, de az utóbbi hónapokban rendszeres volt a menstruációja, sőt, néhány héttel korábban negatív lett a terhességi tesztje is.

Újszülött lábát tartja édesanyja

Fotó: Pexels

El lehet képzelni, hogy mit érezhetett ő, amikor egyszer csak kezében tartotta újszülött fiát, illetve férje, amikor felesége kiabálására berohant a fürdőszobába, és meglátta, eggyel többen lettek.  Az édesanyához és az újszülötthöz az édesapa azonnal mentőt hívott, akik még a helyszínen elvágták a köldökzsinórt, majd kórházba szállították őket. 

„Egész életemben ingadozott a súlyom, ezért nem igazán foglalkoztam azzal, felszedtem néhány kilót. Egy hónappal a szülés előtt még repülőn ültem, sőt, hat héttel előtte pedig még röntgenfelvételen is voltam egy korábbi sérülés miatt. Nem is sejtettem, hogy a várandós vagyok, főleg, hogy a biztonság kedvéért még egy tesztet is csináltam egy hónappal a szülés előtt, és az negatív lett” – nyilatkozta Dimitty.

A házaspár Harvey Eric Barry Timmins nevet adták kisfiuknak, akinek érkezésére nem számítottak, de akinek nagyon örültek. Abban pedig, hogy minden rendelkezésükre álljon, amire szükség lehet, a barátok és a családtagok is segítettek, mert ők mit sem sejtve egy hónappal korábban kidobták az összes régi babaholmit.

(via Metrro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top