nlc.hu
Otthon

Milliókat érő gyűjteménye van kisautókból egy szarvasi férfinak

Több ezer kisautót zsúfolt be otthonába, milliókat ér a lenyűgöző gyűjtemény – videó

Családja támogatja Kelcsi Zoltánt, akinek kisautókból álló gyűjteménye egyre csak bővül.

Két napig portalanította több mint 10 ezer darabból álló gyűjteményét Kelcsi Zoltán, mielőtt a Fókusz stábja meglátogatta volna őt szarvasi házában, hogy az egymás mellett, alatt és felett sorokozó apró járművekről forgasson. A kisautók iránti rajongás hobbiként indult, majd fanatizmus lett belőle, képes akár több száz kilométert vezetni azért, hogy egy újabb kisautóval térhessen haza. 

Természetesen már kisgyermekként is voltak kisautói, de csak később kezdte el őket szenvedélyesen gyűjteni. „Mikor megjelent az egyik kisfiú egy Németországból kapott kisautóval, akkor az egész utca arra az autóra áhítozott. És mikor szembejött velem 23-24 évvel ezelőtt ugyanaz a kisautó, ami a fiúnak volt, tudtam, hogy meg kell vennem. Ez elindított bennem valamit, onnan indult el ez a gyűjtés” – nyilatkozta Kelcsi Zoltán, aki családja szerencsére mindenben támogat.

Hogy pontosan mennyit költött szenvedélyére, azt nem tudni, de a gyűjtemény értéke több millió forintra tehető. Hozzátette, számára nem az a fontos, hogy melyik darab mennyibe került, hanem milyen emlékek, érzelmek kötődnek hozzá.

Modellautó virággal

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pexels)

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top