Otthon

A lány, aki összegyűjti az összes szúnyogot, amit valaha megölt

Bizarr kollekciója van Delisha Dey-nek: a lány minden szúnyogot összeszed, amivel valaha végzett, és elhelyezi őt a különleges gyűjteményében.

Delisha az áldozatait egy fehér füzet lapjain gyűjti össze: felragasztja és megszámozza őket, ami már-már egy sorozatgyilkos bizarr precizitására és rendszerezettségére emlékezteti az embert. A furcsa hobbiját valószínűleg nem kezdhette olyan régen, mert a gyűjteménye egyelőre még „csak” 80 halottat számlál – írja a unilad.

Halott szúnyogok gyűjteménye (fotó: Twitter)

Halott szúnyogok gyűjteménye (Fotó: Twitter)

Sajnos az nem világos, hogy Delisha miért választotta magának ezt a furcsa hobbit, és miért nem gyűjt inkább sörösdobozokat vagy bélyeget, mindenesetre a gyűjteményének az interneten számos rajongója akad. Persze lehetséges, hogy nem is a gyűjtés a lényeg, hanem a kegyetlen bosszú a sok vérszívásért, és az, hogy ennek nyoma maradjon a világban. Pedig szegény szúnyogok nem is terjesztik a koronavírust

További érdekes gyűjtemények az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top