nlc.hu
Otthon

Idegen kutyával az ágyukban ébredt fel egy amerikai házaspár

Volt meglepetés: idegen kutyával az ágyukban ébredt fel egy házaspár

Cuki fotók is készültek a kutyáról, ami egy idegen ágyban tért nyugovóra.

Julie Johnson és férje, Jimmy hozzászoktak ahhoz, hogy három kutyájuk mellettük alszik, egyik reggel azonban arra ébredtek, hogy ott pihen az ágyban egy negyedik eb is, és fogalmunk sem volt, kié lehet és hogyan került oda. A cuki, de ismeretlen vendégről készítettek gyorsan pár képet, és a történetet a fotók kíséretében meg is osztották a közösségi oldalakon annak reményében, hogy sikerül az állat gazdáinak a nyomára bukkanni. 

És valóban, azóta jelentkeztek a kutya tulajdonosai, és megköszönték a házaspárnak, hogy vigyáztak rá. Chris Hawkins és Felecia Johnson egyébként nem lakik messze Nala vendéglátóitól, és azt is elárulták, hogyan lehet az, hogy kedvencük egy idegen ágyban kelt fel. “Tegnap sétáltatás közben kiszabadult a nyakörvéből, végigrohant az utcán az egyik szomszéd házáig, valahogy sikerült bejutnia a házba, és az éjszaka közepén bemászott az ágyba” – állítják.

Kutya az ágyban

Fotó: Pexels

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top