nlc.hu
Otthon
Idegen férfi költözött titokban a nő lakásába

A tudta nélkül beköltözött a lakásába egy idegen férfi

Miközben a fiatal nő is a lakásban élt, az egyik üres szobába titokban befészkelte magát egy hajléktalan férfi.
Egy nagypolgári lakás nappalija

Rémes szomszéd vagy kibírhatatlan lakótárs miatt sokan szenvednek, ám egy nő most arról számolt be, hogy a tudta nélkül egy idegen beköltözött a lakásába.

A TikTok-on Decarahh néven szereplő nő azt mondta, minden azzal kezdődött, hogy kapott egy e-mailt. A társasház üzemeltetői azt írták benne, hogy egy hajléktalan férfi kószál az épületben, és hívták a rendőrséget. Azt tanácsolták a lakóknak, hogy tartsák zárva az ajtókat.

A nőnek ekkor villant be, hogy sosem szokta bezárni ajtaját, mert a szobatársai közül általában mindig van valaki otthon. Csakhogy ők pár napja elköltöztek, így most éppen egyedül él a lakásban. Vagyis úgy hitte, hogy egyedül.

Amikor nekiállt ellenőrizni a helyiségeket, az egyik volt lakótársának a szobája zárva volt, és horkolást hallott a helyiségből. Szíven ütötte a felismerés: titokban beköltözött hozzá a hajléktalan férfi.

@decarahh laughing my fookin a$$ off #fyp #tucson ♬ About Damn Time - Lizzo

A rémült nő felhívta egy barátját, és végül megoldották a helyzetet: azt mondták a szobában lévő férfinek, hogy öt percre kimennek a lakásból, addig tűnjön el. A kérés bevált, mert visszatérve találkoztak a távozó férfivel.

Az eset után a fiatal nőt a szülei elköltöztetik a lakásból.

Hasonló sztori, amikor egy férfi nem szándékosan ugyan, de egy idegen házban aludt az Airbnb-s lakás helyett, mert elnézte a címet. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Beazy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top