nlc.hu
Otthon

Segítettek egy apró fűnyíróval bajlódó apukán

Megesett az emberek szíve egy parányi fűnyíróval bajlódó apukán

Blake Mealy rosszul mérte fel, mekkora szerkezet is kéne az új házuk környékén nővő fű levágásához.

Szívmelengető történetet osztott meg a My Modern Met, melynek főszereplője egy fiatal édesapa, aki családjával nemrég vett házat virginiai Blue Ridge-hegység lábánál és a közösségi média közönsége.

egy férfi füvet nyír

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Blake Mealy nagyon boldog volt, hogy a mesés tájon új életet kezdhet családjával, elkövette azonban azt a hibát, hogy nem mérte fel reálisan, mekkora füves terület veszi körül az ingatlant. Tapasztalat híján a boltban egy igen apró fűnyírót vásárolt és, noha hamar rádöbbent, hibázott, eldöntötte, nem hagyja magát. Az apró szerkezettel is nekivágott a gyeprendezésnek. Tette ezt ráadásul úgy, hogy a hátán egy hordozóban figyelte a folyamatot a kisgyermeke.

Ahogy manapság meglepően gyakran, most is volt egy hozzátartozó, aki az adott helyzetben meglátta a a közösségi média tartalom potenciált. Ez esetben az illető Blake Mealy felesége volt, aki levideózta férje suta és hosszadalmas erőfeszítéseit, kiposztolta a felvételt TikTok-ra, majd elment lezuhanyozni.   

Mikor visszaért és ismét kinézett az ablakon, nagyon meglepődött. Az udvarukon ugyanis több idegen jelent meg, mind egy-egy fűnyíróval, hogy segítsenek Blake Mealynek és közös erővel rövid idő alatt végeztek is a munkával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top