nlc.hu
Otthon

Surfer Boy Pizza telefonszám a Stranger Thingsben

Ledöbbentek a rajongók, amikor felhívták a Stranger Thingsben látott telefonszámot

A rajongók le vannak nyűgözve, hogy a Stranger Things alkotói a sorozatban látható telefonszámhoz is kitaláltak egy kis extrát.
Argyle a Stranger Thingsből és a Surfer Boy Pizza sárga furgonja

Hatalmas siker a Stranger Things negyedik évada, a Netflix legnagyobb nézettségű sorozata lett, a sasszemű rajongók pedig különleges dolgot vettek észre benne.

A negyedik évadban mutatkozott be az Eduardo Franco által alakított Argyle, aki a Surfer Boy Pizzánál dolgozik. Általában egy sárga furgonnal jön-megy, a kocsi oldalán pedig a pizzázó telefonszáma is látható.

Ilyenkor mindig van néhány rajongó, aki kipróbálja, mi történik, ha felhívja a telefonszámot. Ezúttal viszont nagy meglepetésben volt részük: Argyle-t hallották a vonal másik végén, aki azt mondja:

Surfer Boy Pizza, itt Argyle beszél. Mi itt a Surfer Boyban mindent frissen készítünk, kivéve az ananászt, mert az konzervből származik, de azért ajánlom, hogy tegyél rá egy kis lédús ananászt. Ó, azt mondod, hogy gusztustalan a gyümölcs a pizzádon? Nos, én azt mondom, próbáld ki, mielőtt lehúzod!

A kommentelők el voltak ájulva a kreatív ötlettől. „Ó, istenem, végre! Egy tévésorozat tényleg csinált valamit a telefonszámmal, amit használtak! Ha foglalt, hívd újra!” – áradozott az egyik hozzászóló.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Netflix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top