nlc.hu
Otthon

Kiakadtak a netezők a menyasszony saját készítésű esküvői tortáján

Kiverte a biztosítékot a menyasszony saját készítésű esküvői tortája

Két táborra szakadtak a kommentelők: egyesek szerint irtó ciki a házi készítésű esküvői torta, mások viszont úgy gondolják, nagyon hangulatos és takarékos választás.
Saját készítésű esküvői torta

Egy menyasszony egy nappal a lagzi előtt készítette el a saját esküvői tortáját, ami miatt teljesen kiakadtak a kommentelők.

A fiatal nő azt írta a TikTokra feltett videójához:

Nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt az esküvőm előtti napon, éjfélkor elkészíteni az esküvői tortámat.

A képsorokon az látszik, hogy a menyasszony kétszer három darab piskótalapot sütött, majd némi krémmel és színes tortabevonóval összeállított egy kétemeletes tortát.

@darlinggoose

Not sure if making my wedding cake at midnight the night before my wedding was the best idea 😅🤪💋

♬ Bad Habits - Ed Sheeran

A hozzászólók egy részét azonban elszomorította a házi készítésű torta. „Ez egy vicc? Ez egy születésnapi torta” – írta az egyikük. Mások pedig azt rótták fel, hogy előtte megnézhetett volna pár YouTube-videót, és gyakorolhatott volna.

Ugyanakkor sok kommentelő dicsérte a takarékos menyasszonyt, amiért több száz dollárt spórolt azzal, hogy maga készítette el az esküvői tortát, és nem dőlt be az esküvőiparnak. „Hála istennek, hogy valakinek van némi józan esze, és nem fizet 500 dollárt egy esküvői tortáért. Gyönyörű vagy, hagyd, hogy ragyogj te, ne a tortád!!!” – írta egy netező.

Az biztos, hogy ez a torta klasszisokkal jobb, mint amit egy Fülöp-szigeteki lagzin szolgáltak fel: a piros bevonat alatt hungarocell rejtőzött, és amikor ezt a menyasszony meglátta, sírva fakadt. 

(Yahoo)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/darlinggoose)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top