nlc.hu
Otthon

Egy brit anya szokatlan tálalással csökkenti a házimunkát

Szokatlan trükkel csökkenti a házimunkát egy brit anya

Rebecca Cubberly rájött, ha nem használnak evőeszközöket és tányérokat, nincs is mit elmosni.

Rebecca Cubberlynek elege lett a folyamatos takarításból, ezért kitalált egy módszert, amivel könnyíthet terhein. Hogy ne kelljen férje, a 30 éves Karl, illetve a gyerekei, a 6 éves Jack és a 4 éves Evie után minden este plusz fél órát takarítania, egyik vacsoránál a brit nő szokatlan lépésre szánta el magát– számolt be a New York Post cikke alapján az 24.hu.

Koszos tányérok a mosogatóban.

Fotó: Pixabay

Rebecca alufóliával vonta be a konyhaasztalt és tányérok nélkül arra tálalta fel az ételt. A család kézzel evett, ő pedig étkezés után csak összegyűrte a fóliát és kidobta a kukába. A vacsora zöldségekből, nachosból, sajtból, tortillából és air fryerben elkészített darált húsból állt.

A módszerrel valóban sikerült időt spórolnia és elvileg a gyerekeinek is nagyon tetszett az alternatív tálalás, a Facebookon azonban nem aratott osztatlan sikert az ötlete.

Bár voltak, akik meghajoltak zsenialitása előtt, a legtöbben a szemére vetették, hogy az alufólia nagyon környezetszennyező, miután kidobja, az csak több száz év alatt bomlik le. Minden kritika ellenére a brit nő jelezte, százszázalékban biztos abban, hogy újra beveti a trükköt.

Nemrég írtunk cikket arról, milyen trükkökkel lehet időt és energiát spórolni mosogatás közben akkor is, ha esetleg foggal-körömmel ragaszkodunk a tányérokhoz és evőeszközökhöz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top